RO  EN
IMI/Ştiri Europene/2012/

Prezentările din cadrul Conferinţei Regionale "Evaluarea ştiinţei ca o precondiţie pentru promovarea excelenţei în cercetare" de pe 6 noiembrie 2012

Pe 6 noiembrie 2012, Academia de Ştiinţe a Moldovei, în parteneriat cu Directoratul General Cercetare şi Inovare al Comisiei Europene, sub egida Platformei nr. 4 a Parteneriatului Estic "Contacte inter-umane" a organizat Conferinţa Regională "Evaluarea ştiinţei ca o precondiţie pentru promovarea excelenţei în cercetare".

Evenimentul a avut drept obiectiv realizarea unui schimb de experienţă privind evaluarea propunerilor de proiecte de cercetare şi inovare, precum şi fortificarea capacităţilor de evaluare.

La conferinţă au participat peste 30 potenţiali evaluatori ai proiectelor de cercetare şi inovare, coordonatori ai proiectelor internaţionale, experţi înregistraţi în baza de date PC7, reprezentanţi ai consiliilor de expertiză a proiectelor, reprezentanţi ai Academiilor de Ştiinţă şi fundaţiilor de cercetare din ţările Parteneriatului Estic (Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova, Ucraina).

Prezentările conferinţei sunt accesibile în format electronic (în engleză):