RO  EN
IMI/Noutăţi/2022/

Felicitări Doamnei Svetlana Cojocaru, membru corespondent, vicepreședinte AȘM

Colectivul Institutului de Matematică şi Informatică "Vladimir Andrunachievici" Vă felicită cordial cu ocazia onorabilei vârste pe care o marcaţi şi vă exprimă cele mai sincere sentimente de consideraţiune şi respect profund pentru tot ce aţi realizat în cercetare și administrarea ştiinţei. V-am admirat întotdeauna erudiţia, inteligenţa, spiritul, optimismul şi bunăvoinţa. Sunteţi pentru toţi colegii un model de conştiinciozitate şi responsabilitate.

Având o vastă experiență în domeniile matematicii şi informaticii, aptitudini manageriale excelente, Dumneavoastră aţi promovat pe când ați fost director la Institut și în prezent, în calitate de vicepreședinte al Academiei de Științe a Moldovei, noi viziuni și abordări în activitatea de administrare, de organizare, susținere și promovare a științei. Sunteţi un organizator capabil să anticipați și să găsiți soluția potrivită la numeroasele probleme ce apar din nou și din nou, oricât ar părea de dificile.

Stimată Doamnă Vicepreședinte AȘM!

În această zi jubiliară Colectivul Institutului de Matematică şi Informatică "Vladimir Andrunachievici" Vă dorește din tot sufletul o viaţă lungă, multă sănătate, fericire, să vă bucuraţi mereu de dragostea şi stima celor apropiaţi, să vă fie mereu călăuze buna dispoziție, norocul şi succesul.

La Mulţi Ani!

Colegii de la Institut cu deosebită plăcere au citit interviul acordat de Dumneavoastră doamnei Tatiana Rotaru și îndemnam vizitatorii paginii IMI VA să parcurgă acest formidabil material publicat pe site-ul AȘM. Ne alăturăm și membrilor colegiului de redacție a revistei "Computer Science Journal of Moldova" și Vă invităm de asemenea să accesați articolul dedicat omagiatei în această revistă.