RO  EN
IMI/Ştiri Europene/2018/

Granturi pentru participare la evenimente de brokeraj și ședințe de pregătire pentru elaborarea propunerilor de proiect Orizont 2020

Proiectul "Eastern Partnership PLUS" (EaP PLUS) anunță ultima rundă a apelului de granturi pentru participare la evenimente brokeraj și ședințe de pregătire pentru elaborarea propunerilor de proiect Orizont 2020, în scopul sprijinirii interacțiunii mai puternice dintre cercetătorii din regiunea Parteneriatului Estic și UE și participarea acestora la Orizont 2020.

Aceste granturi oferă suportul financiar pentru participarea cercetătorilor locali din țările Parteneriatului Estic (inclusiv Republica Moldova) la evenimente de brokeraj de scară largă și alte activități similare legate de Orizont 2020 în UE sau regiunea Parteneriatului Estic, precum și la ședințe de pregătire pentru elaborarea unor propuneri de proiect concret pentru apeluri tematice selectate din cadrul programului Orizont 2020.

Termenul limită pentru depunere: 30 mai 2019 – candidații pot aplica pentru un eveniment ce va avea loc până la 12 iulie 2019. Formularul de aplicare trebuie trimis cel puțin cu o lună înainte de evenimentul planificat, cu excepția cazului când este vizată o întâlnire cu o scurtă notificare.

Pentru detalii accesați: https://www.eap-plus.eu/object/call/240

Pentru orice informații suplimentare privind criteriile de eligibilitate și procesul de aplicare în Moldova, contactați persoana responsabilă de la Agenția Națională pentru Cercetare și Dezvoltare: Anna Bogdanova, tel: +373 22 232411, e-mail: anna.bogdanova@ancd.gov.md.