RO  EN
IMI/Ştiri Europene/2017/

Granturi pentru participare la evenimente de brokeraj şi şedinţe de pregătire pentru elaborarea propunerilor de proiect Orizont 2020

Proiectul "Eastern Partnership PLUS" (EaP PLUS) lansează un apel de granturi pentru participare la evenimente brokeraj şi şedinţe de pregătire pentru elaborarea propunerilor de proiect Orizont 2020, în scopul sprijinirii interacţiunii mai puternice dintre cercetătorii din regiunea Parteneriatului Estic şi UE şi participarea acestora la Orizont 2020.

Aceste granturi oferă suportul financiar pentru participarea cercetătorilor locali din ţările Parteneriatului Estic (inclusiv Republica Moldova) la evenimente de brokeraj de scară largă şi alte activităţi similare legate de Orizont 2020 în UE sau regiunea Parteneriatului Estic, precum şi la şedinţe de pregătire pentru elaborarea unor propuneri de proiect concret pentru apeluri tematice selectate din cadrul programului Orizont 2020.

Termenul limită pentru depunere: 30 iunie 2017 (aplicarea pentru evenimentele ce vor avea loc până în iunie 2017 este de asemenea posibilă) – candidaţii pot aplica pentru un eveniment. Formularul de aplicare trebuie trimis cel puţin cu o lună înainte de evenimentul planificat.

Pentru detalii accesaţi: https://www.eap-plus.eu/object/news/39

Pentru orice informaţii suplimentare privind criteriile de eligibilitate şi procesul de aplicare în Moldova, contactaţi persoana responsabilă: Diana Grozav, tel: +373 22 271671, e-mail: diana.grozav@h2020.md.